ANKARA / GÖLBAŞI - Cemil Yıldırım Ortaokulu

Nis

Türkçe Öğretmenlerimiz Hatice ŞAHİNOĞLU YÜCEL ve Mehmet Cemil ÇOBANOĞLU, Kütüphaneler Haftası sebebiyle okul çapında Kahoot yarışma etkinliği düzenlediler.

Nis

Okulumuzdan bir grup öğrencimiz, öğretmelerimiz Ebru DEDE, Evrim BALKIŞ ve Mahmut DOĞANAY eşliğinde, Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü programına katıldılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda, bağımsızlık mücadelesi yıllarında vatan sevgisini ve zafere olan inancımızı simgeleyen İstiklal Marşı'nı kutlama ve İstiklal Şairi Mehmet Akif ERSOY'U anma programı gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimiz, Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Karagöz Hacivat Oyunu sergilediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 6. sınıf futbol takımı Bilnet Ortaokulu ile yapılan maçı 8-6 kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Atasözleri ve Deyimler Bilgi Yarışması yapıldı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren ÖKTEN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap YILMAZ, Şube Müdürlerimiz Bekir SAYLAM ve Mevlüt YALÇINYİĞİT, hayırseverimiz Cemil YILDIRIM ve kızı Yıldız YILDIRIM okulumuzu ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan Ayı için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizin yaptığı çalışma…
Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 5. sınıf futbol takımı Bilnet Ortaokulu ile yapılan maçı 4-1 kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren ÖKTEN okulumuzu ziyaret etti. Değerli ziyareti için kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Değerler Kulübü öğrencileriyle birlikte Tulumtaş Mağarasına gezi gerçekleştirilmiştir. Gölbaşı Belediyesine destekleri icin teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serap YILMAZ, Şube Müdürümüz Sayın Bekir SAYLAM, okulumuz hayırseveri Cemil YILDIRIM, kızı Yıldız YILDIRIM ve Aynur YILDIRIM ile birlikte Gezi, Tanıtma Turizm Kulübü öğrencilerimizle Tulumtaş Mağarası gezisi düzenledik.

Şbt

Kaymakamımız Sayın Erol RÜSTEMOĞLU, Belediye Başkanımız Sayın Ramazan ŞİMŞEK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serap YILMAZ, Şube Müdürlerimiz Bekir SAYLAM ve Mevlüt YALÇINYİĞİT, okulumuzun hayırseveri Cemil YILDIRIM, kızı Yıldız YILDIRIM, oğlu Erdoğan YILDIRIM, yeni dönemin ilk gününde okulumuza teşrif ettiler.