ANKARA / GÖLBAŞI - Cemil Yıldırım Ortaokulu

Öğrenciler Gölbaşı'nda Kitapları Yanı Başında

İlçemizde düzenlenmekte olan Öğrenciler Gölbaşı'nda Kitapları Yanı Başında projesi kapsamında olan kitap okuma yarışmasına tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sitesindeki projeler kısmından belirtilen proje seçilecek. Açılan ekranda başvuru bağlantısına tıklayıp okul seçilecek. Açılan ekranda kayıt butonuna tıklayarak. Ad, soyad, e posta adresi, öğrenci numarası, kullanılmak istenen şifre yazılacak. Yukarıda e posta adresi yazılan yerin yanındaki ok işaretine tıklayınca  e posta adresine doğrulama kodu gelecek. Bu doğrulama kodu e posta adresi yazılan kutunun altındaki doğrulama kodu kutucuğuna yazılacak. En alttaki "sözleşmeyi kabul ediyorum" kutusunu işaretlenecek. Kaydet butonuna basılınca kayıt oluşmuş olacak. Olmadıysa yukarıdaki bilgileri kontrol edin. Tekrar deneyin. e posta adresi bir kişi için kullanılabilir. Her öğrenci için kardeş bile olsalar farklı e posta adresi girilmelidir.

Başvuru bağlantısı için TIKLAYINIZ.

13-02-202413-02-202413-02-202413-02-2024

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 14:14 - Görüntülenme: 144